162 bin 584 kişi, ilçe genelinde 128 farklı bölgeye kurulan 576 sandıkta oylarını kullanmak için sabahın erken saatlerinde oyunu kullanacağı okula geldi.

Seçimlerde, İnegöllü seçmen büyükşehir belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, belediye başkanlığı ve mahalle muhtarlığı için 4 ayrı oy pusulasında oylarını kullandı.

Okullar önünde kalabalıklar yaşanırken, vatandaşlar oyunu kullanmanın mutluluğu ile evinin yolunu tuttu. İnegöl'de yapılan seçimlerde 9 partinin belediye başkan adayı seçilmek için yarıştı.

ARINÇ'TAN

İnegöllülere telefonla teşekkür

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara'dan Bursa'ya giderken; Özdilek'te mola verdi. Arınç, AK Parti İlçe binası önünde düzenlenen seçim kutlaması programına telefon bağlantısı ile katılarak İnegöllülere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İnegöl'de AK Parti Adayı Alinur Aktaş'ın açık ara farkla seçimi kazandığını belirten Arınç: "Sevgili İnegöllü kardeşlerim. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. İnegöl Belediye Başkanlığını AK Partimiz, Alinur Aktaş kardeşimiz kazandılar. Hepimiz çok sevinçliyiz. Bütün ilçelerimizle beraber başta Büyükşehirimiz olmak üzere seçimleri kazandık. 2 ilçe henüz belli değil. İnegöl'de çok yüksek oy oranıyla kazandınız. İlçe başkanımızı, teşkilatımızı oy veren vermeyen bütün kardeşlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

"İNEGÖL KENDİNE YAKIŞANI YAPTI"

Arınç: İnşallah en kısa zamanda İnegöl'e geleceğiz. Başkanımızı ve sizi tebrik edeceğiz. Allah razı olsun. Sevincinize ortak oluyoruz. Bursa il teşkilatımızdan, Büyükşehir belediye başkanımızdan, İl başkanımızdan, milletvekillerimizden çok selamlar var. Allaha emanet olun. İnegöl kendine yakışanı yaptı. Sizleri tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı istifa etti İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı istifa etti

.