Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı
Engelli sporcuları Kaymakamlık toplantı salonunda kabul eden Kaymakam Akça; İnegöl’ün çok bereketli bir ilçe olduğunu söyledi.

İLÇELER BAZINDA BİR İLK

Kulübün engelli sporculardan kurulu olduğunu aktaran Akça;

“Burada ailelerinin yanında ikamet eden engelli çocuklarımız ile devlet koruması altında olan engelli çocuklarımız var. Ben bu çocuklarla bir araya geldiğimde mutlu oluyorum, nedendir bilmiyorum.

Yüzlerine baktığımda gülümsüyorlar, insanlara keyif veriyorlar. Bu enerjilerini sporla değerlendirip, Türkiye çapında bir takım yarışmalara katılarak, bu yarışmalara katılım anlamında sürekliliği sağlamak için yaptığınız veya yapacağınız şeyler İnegöl’ün mevcut marka değerlerine ilave bir şey daha katmış.”

“Bu ilçeler bazında bir ilk. Ben, bu konuda gerçekten umutluyum. Çünkü bir fikir hayata geçtiğinde onun sürekliliği peşinden gelir. Bu tip yarışmalara katılmaları bu çocukların bu anlamda normal sosyal hayatın içerisinde kendilerini ifade edecek ortamlar bulduklarında kendilerinin rehabilite olmaları anlamında büyük mesafeler kat etmelerini sağlayacak” deid.

KISA SÜREDE ÖNEMLİ BAŞARILAR

Kulüp Başkanı Gülistan Dağdelen ise; Kısa süre önce kurulan kulübün başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

HEDİYELER KAYMAKAMDAN

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile İlçe Gençlik Hizmetler ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’in yapmış olduğu kısa açıklamanın ardından Kaymakam Akça, yüzme ve atletizm yarışmalarında derece elde eden 4 sporcuya hediye takdim etti.