UEDAŞ'ın planlı kesintiler listesine göre, Gedikpınar, Sultaniye, İhsaniye, Yukarıballık, Kocakonak, Yeniköy, Tahtaköprü, Ertuğrulgazi, Yeni Mahalle, Mesudiye, Kulaca, Alibeyköy, Şehitler, Kozluören ve Kemalpaşa mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintilerin bölgedeki elektrik altyapısının güvenliği ve verimliliği için gerçekleştirileceği belirtildi.

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek olan kesintilerin, 25 Nisan Perşembe günü planlandığı belirtildi. Elektrik kesintilerinin bölgedeki elektrik altyapısının güvenliği ve verimliliği için yapılacağı vurgulandı.

İnegöl-Bursa Yolu Yenileme Çalışmaları Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı İnegöl-Bursa Yolu Yenileme Çalışmaları Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

İlgili mahalle sakinlerinin elektrik kesintisi süresince gerekli önlemleri almaları ve kesinti süresince güvenliklerini sağlamaları önem arz etmektedir. UEDAŞ yetkilileri, kesintilerin en kısa sürede tamamlanması için gerekli çalışmaların titizlikle yürütüleceğini belirtti.

Screencapture Uedas Tr Tr Kesintiler 2024 04 24 17 40 37

Kaynak: Haber Merkezi