11 günlük yaşam savaşını kaybetti 11 günlük yaşam savaşını kaybetti

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, Alper Taban'a gerçekleştirdiği İnegöl basınının ortak yayınladığı program sonrası soru yöneltti.

Özcan, "Sayın Alper Taban, size yöneltilen kolay ve cevap verebileceğiniz soruların üzerine hemen atlayıp yanıtlandırdığınızı görüyoruz. Fakat bizim ve hemşehrilerimizin haftalardır sorduğu “kaçak villaların ve tarımsal alana fabrika kuranların” ismilerini inatla vermiyor, adaylıktan çektirmiyorsunuz.

Hemşehrilerimizin sorularını duymazdan geliyorsunuz ve bu iki belediye meclis üyesi adayını kanatlarınızın altına almış koruyorsunuz. Biz biliyoruz ki “sükut ikrardandır” yani söylediklerimizi kabul edip verecek cevabınız olmadığından  susuyorsunuz. Çünkü siz böyle yolsuzluk ve usulsüzlüklere kol kanat geren adaletsiz ve basiretsiz bir belediye başkanısınız! Tüm hemşehrilerime çağrımdır; çarşıda, pazarda, sokakta Alper beyi gördüğünüz her yerde bu iki meclis üyesi adayının kim olduğunu, neden yanında taşıdığını ve niye koruduğunu sorunuz" diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 29 At 8.57.55 Pm

Kaynak: İhsan Kuran