OKYANUS, BASINI AĞIRLADI

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, İnegöl İlçe eski Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile emekli eğitimci Erdoğan Kızmaz'ın sahibi olduğu Okyanus Koleji, İnegöl'de görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

"GÜZEL EĞİTİM ESERİ KAZANDIRDIK"

Kahvaltı programının ardından konuşan kurumun İlk ve Ortaokul Müdürü Erdoğan Kızmaz, "İnegöl'deki çocuklarımız için ülkemiz eğitimi açısından güzel bir eğitim eseri kazandırdık. Hepimiz inanıyoruz ki; bir ülkede en büyük yatırım ülkenin geleceği olan çocuklarımıza yapılan yatırımdır. O yatırımlar, uzun yıllar ülkeyi ileriye doğru taşıyacaktır.

Okulumuzun açılışında şunlara inandık; öncelikle yetiştireceğimiz öğrencilerimizin birinci derecede vatanını, milletini, bayrağını seven onlara saygı duyan değerleri ile beraber yaşayan, inançları ile beraber büyüyen bir eğitim felsefesini burada kurmak istedik."

"Eğer insanlarınızı iyi yetiştirmezseniz sizin insanlarınızı başkaları alıyorlar, sizin insanlarınızın beyinlerine başkaları hükmederek, istedikleri gibi ülkeniz üzerinde değişik projeler uygulayabiliyorlar.

Biz de bunu 15 Temmuz sürecini bu ülkede gördük. En iyi yetişmiş insanların ülkeyi bombaladığını, insanların kurşuna dizildiğini de gördük" dedi.

55 KİŞİLİK DEV KADRO

Yeni müfredat taslağı hazırlandı Yeni müfredat taslağı hazırlandı

Okyanus Kolejinin 2016-2017 eğitim öğretim yılında açıldığını aktaran Kızmaz,

"Anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretime başladık. Okulumuzda iki müdür, iki müdür yardımcımız, 51 öğretmenimizle beraber 55 kişilik eğitim kadromuz var. 545 öğrenciye de eğitim öğretim hizmeti vermekteyiz.

Eğitim binamız içerisinde sınıflarımız, yemekhanemiz, çok amaçlı salon ve sosyal alanlarımız var. Kapalı spor salonumuz, yüzme havuzumuz, halı saha, basketbol-voleybol, kort tenisi sahalarımız var."

OKUL YEŞİLLİKLERİN İÇERİSİNDE

"İnegöl merkezden 2 kilometre uzaklaştığınız da gerçekten nefis bir ortamda yeşilliklerin içinde öğrencilerimizi, İnegöl'ün gürültülü, trafik yoğunluğu olan alanlarından güzel bir ortama getiriyoruz.

Okulumuz, İnegöl, Bursa ve Türkiye'de bütün birimlerinin bir arada olduğu istisna kurumlardan biri. Bütün sosyal tesisler var. Okul olarak başarılarımız, faaliyetlerimiz, etkinliklerimizle sizlerle birlikte olacağız.

Biz İnegöl'de bu işin en güzel şekilde yapılması anlamında iddiamız her zaman olmuştur, olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından basın mensuplarına okul gezdirilerek, verilen eğitim hakkında bilgiler verildi.