İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık”
"Kasımpaşa takımı özellikle süper ligin son haftalarında formda olan bir takımdı. Deplasmanda etkili oynayan bir takım. Hava toplarının dışında tek pozisyon vermedik. Oyun kontrolü bizdeydi. İyi mücadele ettik. Neticesinde galibiyeti hak ettik. Camiamıza hayırlı olsun. En büyük pay sahibi futbolcularımızdır. Taraftarımızda çok iyiydi. Kupa da sürpriz sonuçlar olacağını biliyorduk. Biz de iyi bir takımız. Grubumuzda iyi futbol oynayan bir ekibiz. İyi oynadık. Bu gün biz Kasımpaşa'dan biraz daha fazla istedik. Neticesinde haklı bir galibiyet kazandık" dedi.
İLHAN KORKMAZ
İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise bu yıl şampiyon olup PTT 1. Lig'e çıkmak istediklerini vurgulayarak, "Bugün futbolcularımızın neler yapabileceğini sahada gördük. Biz tek yürek olduğumuz zaman rakip kim olursa olsun, çok da önemli olmadığını bu gün futbolcularımız çok iyi gösterdiler. Saha içerisinde mücadele eden futbolcularımızı, teknik heyeti, seyircilerimize teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonraki turu da geçip gruplara kalırız. İnegölspor için çok anlam ifade eden bir yıl. 30. yılımız. Bu yıl hedefimiz şampiyon olup PTT 1. Lig'e yükselmek, kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek" şeklinde konuştu.
RAİF DEMİR
İnegölsporlu oyuncu Raif Demir, Kasımpaşa'yı iyi bir oyunla yendiklerine dikkat çekerek, "Beşiktaş, Bursa, Kasımpaşa, Elazığ gibi takımları geride bıraktık. Ligin en formda olan takımlarından Kasımpaşa'yı iyi oyunla 1-0 galip gelerek eledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Galibiyet tüm İnegöl halkına armağan olsun. Maçın geneline baktığımız zaman rakip takımın pozisyonları olmadı. Bizim ise nereden bakarsanız bakın 3-4 pozisyonumuz var. İnegölspor çok önemli şeyler başardı. Süper lig takımıyla oynuyorsunuz. O sizin karşınızda pozisyona giremiyor. Bence bu gün futbolcu kardeşlerim çok iyi şeyler yaptı" dedi.
KASIMPAŞA
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "Pozisyona hiç giremedik. Rakibi tebrik etmek lazım. Rakibi analiz etmiştik. Top bizdeydi. Ama yavaş oynadık. Dikkatimi çeken İnegölsporlu oyuncu olmadı, bizimkilerin oyununu izlerken, ona dikkat edemedim" diye konuştu.
Kasımpaşalı oyuncu Metin Sevinç ise hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydederek, "Bu maç geçti artık. Önümüzdeki lig maçlarına bakacağız. Konsantrasyon konusunda eksiklikler oldu" derken, Kubilay Aktaş, "Basit hatalar yaptık. Hocamız bize zor bir maç olacağını söyledi. Bu kadar mücadele edeceklerini bilmiyorduk. Hata bizim. Yapacak bir şey yok. Konsantrasyon hatası vardı" dedi.
.