HASTA YATAĞINDA ZİYARET ETTİLER

1929 doğumlu İnegöllü Kore Gazisi Durmuş Akkuş, bayramın 3'üncü günü rahatsızlanarak İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi alına alınan 4 çocuk ve 54 torun sahibi Kore Gazisi Akkuş'u protokol üyeleri hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kore Gazisi Durmuş Akkuş'un ziyaretine Kaymakam Ali Akça, Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ercan Yavuz, İnegöl Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği İnegöl Şube Başkanı Selami Seymen katıldı.

GAZİYİ DUYGULANDIRAN ZİYARET

Ziyaret sırasında 87 yaşındaki Kore Gazisi Durmuş Akkuş gözyaşlarına hakim olamadı. Akkuş'u duygulandıran ziyarete ilişkin kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,

"Bugün çok değerli Kaymakamımız başta olmak üzere ilçe protokolümüzle ve Albayımızla beraber Durmuş amcamızı ziyarete geldik. Durmuş amcamız Kore gazisi ve artık Kore gazilerinin sayısı çok az. Allah ona hayırlı ve sağlıklı ömürler gelsin. Bizler de onu hem bir ziyaret etmeye hem de hayır duasını almaya geldik.

Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda! Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda!

Kendisinin ilerlemiş yaşına rağmen dimdik ayakta olduğunu ve gerçekten o asker ruhuyla her şeye hazır olduğunu gördük. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Bayramın 3'üncü gününe kadar zaten yürüyor ve kendi işini görüyormuş. İnşallah yeniden aynı şekilde aramıza döner diye dua ediyoruz" dedi.

2 YIL ÖNCESİNE KADAR TÖRENLERE KATILIYORDU

Kaymakam Ali Akça ise Kore Gazisi Durmuş Akkuş'un 1929 Maden köyü doğumlu olduğunu hatırlatarak "Hastaneye yattığında torunu 156'yı arayarak bizlere bildirdi. İlçe Jandarma Komutanımız da bununla ilgili bir ziyaret planlayabilir miyiz dedi.

Ben de kendisine büyük bir zevkle bulunmak arzusunda olduğumuzu ifade ettim. Ercan Albayımız da İl Jandarmadan katıldılar. Bugün Durmuş amcamızı ziyaret edip hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, hem de hayır dualarını almak istedik.

İçinde bulunduğumuz hafta da biliyorsunuz Gaziler Haftası. 19 Eylül'de de törende Gazilerimizle birlikteydik. Durmuş amcamız da 2 yıl öncesine kadar o törenlerde bizlere eşlik ediyordu. Bu yıl kendisi gelemediği için biz ona gelmek istedik. Kendisine şifa diliyoruz" diye konuştu.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Ziyaret sonrası Kaymakam Ali Akça ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ercan Yavuz, İnegöl Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz ile İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Hakkari'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete'nin ailesini Mesudiye Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.