Alyans Düğün Salonunda düzenlenen iftara AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, BESOB Başkanı Arif Tak, İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, bazı oda ve dernek başkanları ile oda üyeleri katıldı. İftar öncesi sinevizyonda izletilen ve geçtiğimiz günlerde ulusal gündeme taşınan bakkalların videosu salonda büyük alkış aldı.

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

OPERASYONLARI KARARLILIKLA YÜRÜTÜYORUZ

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin yaptığı konuşmada doğuda devam eden terör örgütüne yönelik operasyonlara dikkat çekerek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Doğudaki operasyonları kararlılıkla yürütüyoruz. Bu ülke bölünmez. Tek bayrak tek millet tek devlet ve tek vatan" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN

Oda başkanı Hakan İnkaya da iftara katılanlara teşekkür ederek, "Bakkallar Odası olarak üyelerle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam eder" dedi.

İNEGÖL ÖNEMLİ BİR İLÇE

BESOB Başkanı Arif Tak da İnegöl'ün Bursa'nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu kaydederek, şunları söyledi: "İnegöl ekonomik olarak önde gelen ilçelerimizden birisi. Her yerde iftarlarımız oluyor ve İnegöl bu iftarları çok sık yapıyor. Burada birlik ve beraberlik içerisinde sizlerle olmaktan dolayı mutluyum"