Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün
İNEGÖL’DE MOLA VERDİ

Ankara'dan Bursa'da giderken Bursa-Ankara karayolu üzerinde hizmet veren Nil İnegöl Köftecisinde mola veren Genel Başkan Mustafa Kamalak’ı, İlçe Başkanı Ertan Sütçü, partililer ile milletvekili aday adayları karşıladı.


SP İTTİFAK YAPACAK MI"

Gazetecilerin burada sorularını cevaplandıran Mustafa Kamalak’a, merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın AK Parti'den aday gösterileceği iddiası ile MHP ve BBP ile ittifak yapacakları iddiası soruldu.

GÖNLÜMÜZ SONUNA KADAR AÇIK

Fatih Erbakan'ın AK Parti'den aday gösterileceği iddiasını cevaplandıran Kamalak, “Sorunun muhatabı Fatih Bey olmalı. Parti olarak hem kafamız hem de gönlümüz sonuna kadar açıktır” dedi.

Mustafa Kamalak, 7 Haziran'daki Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP ve BBP ile ittifak yapacakları iddiasına ilişkin ise "Güçlü bir kadro ile ittifak haline girmek mümkün olabilirse biz ona 'evet' diyoruz, bakarız” diye cevapladı.

İTTİFAK OLABİLİR

Merhum Necmettin Erbakan'ın, ‘Hepimiz bu milletin evlatlarıyız, tarihe şan vermiş bir milletin torunlarıyız’ sözünü anımsatan Kamalak;

“Şu anda Meclis'te İç Güvenlik Paketi diye bildiğiniz bir paket görüşülüyor. Nedir bunun anlamı" Bunun anlamı şudur; sürekli sivil sıkıyönetim.

Çünkü bu paketle sıkı yönetim dönemi komutanlarına verilecek yetkinin burada valilere aktarıldığını görüyoruz.

Bu durumda ağlamanın, sızlamanın faydası yok. Türkiye'yi bu girdaptan çıkartmamız lazım.

BARAJ PROBLEMİ YOK

Bunun için Saadet Partisinin inşallah baraj problemi yoktur, olmayacak ama güçlü bir kadroyla girilebilirse bu ittifak olabilir” diye konuştu.

Yılbaşında asgari ücretin 944 TL olarak belirlendiğini aktaran Kamalak;

“Resmi verilere göre açılık sınırı bin 450 TL. Açlık sınırının bu seviyede odluğu bir ülkede asgari ücretle bir aileyi geçindirmek mümkün mü"

Vatandaş kapkaç olayları, hırsızlık olayları ve fuhuş boşa mı çıkıyor ortaya. Bunun açtığı bir takım yaralar var.

İnşallah Saadet iktidarında, Milli Görüş hükümetinde hiçbir kadın karnını doyurmak için bedenini satmak zorunda kalmayacak” dedi.