6 Eylül'de başlayacak ligde ilk maçında Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek olan İnegölspor'da hedef iyi başlangıç yapmak.

PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Serhat Güller, yaptığı açıklamada; "Artık ciddi bir şekilde lige hazır olmamız gerekir bir karşılaşmaya gidiyoruz. Bu hafta oynayacağımız maç bizim adımıza çok önemli. Lig maçları her zaman zor olur ama ilk maç olması hasebiyle biz oradan mutlaka galibiyetle dönmek istiyoruz. Veya en az hasarla dönmek istiyoruz. Puanla dönmek istiyoruz. Bu bizim için çok önemli. Sonuçta biz yeni bir takımız" dedi.

Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi

YENİ BİR TAKIMIZ

Takımda geçen yıldan sadece 2 tane oyuncunun yer aldığını kaydeden Güller; "Diğerleri hep yeni oyuncular. Dolayısıyla biraz zamana ihtiyacımız var. Bunu hep söylüyorum. Bu zamanı da kısaltmanın en iyi yolu da oynayacağımız maçlarda alabileceğimiz maksimum puanı alabilmek. İlk maç olan Tarsus maçı bu anlamda bizim için çok önemli. Nasıl başlarsak öyle gideriz mantığı ile maça gideceğiz ve inşallah da oradan iyi neticelerle döneceğiz. Son gün 2-3 oyuncunun transferini yaptık. Burak Uça'yı aldık. İnşallah o da kısa sürede hazır olur. O da takıma uyum sağlar. Levent ve İlyas da tam hazır değiller ama onları da bu maçta kullanmanın çarelerini arayacağız. İnşallah bizim adımıza güzel bir başlangıç olur. Tek ümidimiz o. Lige iyi başlamak istiyoruz" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.