Emekli olan İlçe Müftüsü Bayram Canbey'in yerine Şuhut İlçe Müftülüğü'nden atanan Kazım Güzel, İnegöl'deki görevine başladı.

KİME BAKSAM YÜZÜ GÜLÜYOR

İnegöl'ün ilk tercihi olduğunu aktaran Güzel;

"İnegöl'de yapılabilecek çok şeyler olabileceğini düşünerek geldim. İnegöl'de ilk gezmemde edindiğim intiba şu; kime baksam yüzü gülüyor. Bu çok hoşuma gitti.

BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ VAR

İnegöl'de baktığımda çok değişik katmanlardan insanlar var ama insanlar bir birbiriyle yaşama kültürünü oluşturmuş."

"Ticaretin bu kadar güzel yapıldığı yerde zeki ve çalışkan insanlar vardır. Bu insanlarla çok güzel şeyler yapılabileceğine inanıyorum.

İlk edindiğim intiba genel olarak huzurlu bir kent. Hizmete talip olan bir yer. İnegöl için çok güzel şeyler duydum. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

BÖLGE HAFIZLIK KUR'AN KURSLARINA İHTİYAÇ VAR

Müftü Güzel, İnegöl'de hafızlığın geliştirilmesini sağlamak istediklerini de aktardı. Güzel, İlçemizde yatılı erkek ve kız bölge hafızlık Kur'an Kurslarına ihtiyaç olduğunu da söyledi.

Müftü Kazım Güzel hayata geçirmeyi planladıkları proje ve çalışmalar hakkında ise şöyle konuştu;

HERGÜN VAAZ

"Cemaatimizin hizmetlere destek verdiğini öğrendim. Her camide kütüphane olmasını arzu ediyoruz. Bir başka arzumuz topluluğumuzun yaptığımız hizmetlere katılımını sağlamak.

Her gün öğle namazından önce vaaz, ikindi namazından önce de mukabele başlatacağız. Halkımızın katılımını bekliyoruz."

HER GÜN BİR AYET, BİR HADİS

Yeryüzünde bozgunculuk yapan 9 kişi kim? Kuran haber veriyor Yeryüzünde bozgunculuk yapan 9 kişi kim? Kuran haber veriyor

"Camilerimizde mihrap takvimi başlatacağız. Her gün bir ayet, bir hadis, bir dua ve fetva gibi namazlardan sonra kısa kısa çalışma yapacağız.

Kutlu Doğumun bütün alanlara yayılmasını istiyoruz. Geldiğimiz yerde Kutlu Doğumları biz şehir merkezindeki stadyumda yapıyorduk. Şenlik halinde yemekli yapıyorduk."