Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi verdi. Kansu; "Halk arasında Kozluca Yolu diye bilinen Hamzabey Caddesi; hem Kozluca Mahallesinin, hem de Yeni Mahalle, Üçevler ve Yunus Emre mahallelerinin bağlantı yolunu oluşturuyor. Bu caddemiz aynı zamanda Alanyurt-Yenişehir yoluna alternatif yol olarak da kullanılıyor. Zaten Alanyurt bölgesindeki mahalle sakinlerinin ana yoldan sonra en yoğun olarak kullandığı yol burasıdır. Bizim toplu taşıma araçlarımız da yine bu güzergahı kullanmaktadır. Dolayısıyla burası önemli bir caddemiz." dedi.

Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde

3 ETAP HALİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK
Kansu; "Bildiğiniz gibi 2013 yılı Eylül ayında asfaltlama çalışmalarına başladığımız Hamzabey Caddesi'nde yürüttüğümüz çalışmayı 3 etap halinde gerçekleştirdik. İlk etapta 1880 metre, ikinci etapta 1200 metrelik kısmı İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tamamlanmıştı" dedi.

3500 TON ASFALT KULLANILDI
Kansu; "Bugün ise yolun devamı olan 1150 metrelik kısımdaki çalışmalar tamamlanmıştır. Yapılan 1150 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki yola 25 cm derinliğinde ham yol ve 60 cm derinliğinde alt temel dolgu malzemesi kullanılmıştır. Çalışmada 10 bin ton alt temel malzemesi ve 3500 ton asfalt kullanılmıştır" dedi.

Kansu; "İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye ekiplerince devam eden çalışmalarımızla ilçemizin ana caddeleri İnegöl'e yakışır hale getiriliyor. İlçemizi güzelleştirecek çalışmalarımız yeni projelerimizle devam edecektir. Yapılan çalışmanın başta bölgemiz olmak üzere tüm İnegöl'ümüze hayırlı olması dileklerimle saygılar sunuyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.