İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu
Altın Nesil öğrencilerinin ders dışındaki zamanlarının en iyi şekilde değerlendirmelerini ve sosyalleşmelerini amaçlayan bu çalışma öğrencilerden oldukça ilgi topluyor. Velilere gönderilen kulüp bilgileri doğrultusunda öğrenci ve velinin kararıyla seçilen kulübe öğrenci dahil oluyor.Öğrencilerin yaş gruplarına göre belirlenen kulüpler arasında; yüzme, kort tenisi/temel jimnastik, basketbol, tekvando, akıl oyunları/satranç, ebru, halk oyunları, bağlama, gitar, temel dini bilgiler ve İngilizce yer alıyor.

Okul eğitmenleri gözetiminde sürdürülecek olan çalışmalardan biri olan yüzme, Hotel Angelacome tesislerinde deneyimli antrenörler eşliğinde yürütülecek. Bir diğer çalışma olan tekvando ise Kafkas Spor Kulübü tekvando salonunda antrenörler tarafından sürdürülecek. Diğer tüm kulüpler okul içinde ve her sporun ayrı gözetmenleriyle, uzman öğretmenlerle yürütülecek.

Her yıl düzenlenen kulüp çalışmaları ile öğrencilerin hem okulda hem de okul dışı zamanlarda becerilerini geliştirdikleri gözlendi. Bu nedenle sınıf öğretmenleri ve eğitim koçları tarafından öğrencilere ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmeler yapılıyor, bu da öğrencilerin akademik alandaki başarılarının yanında sosyal alanlarda da kendini yetiştirmiş bireyler olarak Altın Nesil Okullarından mezun olmalarına katkı sağlıyor.