200 öğrenci peygamberimize mektup yazdı

Yaklaşık 200 öğrencinin gönderdiği mektuplar gök yüzünde ilginç görüntüler oluşturdu.

“Gül kokulu peygamberim, senin zamanında çocuk olmak, senin küçük öğrencin olmak, seninle oyunlar oynayıp koşmak isterdim. Ben seni görmeden çok sevdim.”

Altınnesil [5]

    Altınnesil Okulları Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayhan Talha Bayraktar’ın Peygamberimiz Hz. Muhammed’in  Nisan ayındaki kutlu doğumu nedeniyle  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde  hazırladığı “Peygamberimize Mektup” projesi dün okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Altınnesil [6]

Uçan balonlara bağlayıp gökyüzüne sardılar

   4.sınıftan 8.sınıfa kadar tüm öğrencilerin Peygambere olan sevgilerini yazdıkları mektuplar uçan balonlara takılarak gökyüzüne salındı.

    Tüm okul öğrencilerinin, velilerin ve davetlilerin hazır olduğu programda kura ile belirlenen öğrenciler, yine kura ile belirlenen mektupları sınıflarını temsilen okudular.

 4-A sınıfı adına Emir Berke Uşak, 5-A sınıfı adına Sezibenan Düzenli, 6-A sınıfı adına Furkan Sütçü, 7-A sınıfı adına Melih Koşarer Peygamberimize yazılan mektupları okudu.

Altınnesil 1

"Gül kokulu peygamberim seninle oyunlar oynayıp koşmak isterdim"

Melih Koşarer isimli öğrencinin mektubundan “Gül yüzlü, Gül kokulu peygamberim, senin zamanında çocuk olmak, senin küçük öğrencin olmak, seninle oyunlar oynayıp koşmak isterdim. Ben seni görmeden çok sevdim.” Sözlerini okuması herkesi duygulandırdı.

Peygambere Mektup 2

   Her sınıf kendi temilcisinin okuduğu mektup sonrasında uçan balonlar ile mektuplar gökyüzüne bırakıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, çocukların heyecanlı oldukları gözlendi.

    Altın Nesil Okulları’nda, Okul Aile Birliği’nin katkıları ile hazırlanan kutlu doğum gecesi  de Aile Birliği başkanı Hadiye Koşarer’in sunumu ile başladı.

Altınnesil 3

Peygamberimizden unutulmaz hatıralar paylaştılar

 Okul korosu, Müzik öğretmeni Özkan Çavuşoğlu rehberliğinde Peygamberimizle ilgili birbirinden güzel çocuk şarkıları seslendirdi.

Öğrencilerin peygamberimiz için yazdıkları mektuplardan slayt eşliğinde örnekler sunulurken, Peygamberimizden unutulmaz hatıralar ve güzel sözler aktarıldı.

Altınnesil 7

   Din Kültürü konulu yarışma ile davetlilerin ödüllendirildiği gecede Zekeriyya Beyaz tiplemesi ile Melih Yavuz Uygur büyük ilgi topladı.

Peygamberimizle ilgili şiirlerin okunduğu gecenin sunumunu Altın Nesil Okulları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Ali Yoran ve Ayhan Talha Bayraktar yaptı.

Okullar Ne Zaman Kapanacak, Yaz Tatili Ne Zaman Başlayacak? Okullar Ne Zaman Kapanacak, Yaz Tatili Ne Zaman Başlayacak?

Gecenin sonunda davetlilere güller ve peygamberimizle ilgili kitapçıklar hediye edildi.

Altınnesil 5

ARŞİVDEN HABER: 21 Nisan 2006

Haberimiz arşivden. Altın Nesil okulları bugün, İnegöl'ün en başarılı okullarından biri olarak eğitim öğretim hizmetlerine devam ediyor.

Altinnesil Ayhan BayraktarProjeyi hazırlayan Ayhan Talha Bayraktar ve Ali Yoran da Milli Eğitim'de kadrolu uzman öğretmen olarak görevlerine devam ediyorlar. Hocalarımızı tebrik ediyor, sağlık afiyet ve başarı diliyoruz.

Altınnesil [4]

Kaynak: Genç Gazete arşiv