Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, yaptığı yazılı açıklamada;

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

"AKP Hükümeti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geçmişte "One Minute" demişti. Fakat hiçbir zaman Cumhurbaşkanı ve AKP hükümeti ne İsrail'le ne de Rusya ile ters düşmüştür.

Kazanan İsrail ve Rusya olmuştur. Bu karma karışıklık içerisinde İsrail sessiz sedasız Mescid-i Aksa'yı işgal etmiştir. Yine Gazze'ye Yahudi kontrolünde belli bir gıda yardımlarının haricinde hiçbir şey Filistin'e geçirilmiyor.

İsrail, Gazze'yi abluka altına almış durumda. İşin en vahimi İsrail sıfır zayiat ile hayal ettiği toprakları eline geçirmiştir.

Lübnan'da 8 yıl savaşmasına rağmen başarılı olamayıp Doğu Akdeniz'e inememiştir. Şimdi Ortadoğu projesi ekseninde tek kurşun atmadan işgal edip Doğu Akdeniz' de hak iddia eder olmuştur" dedi.

HAYDAR BAŞ'I DİNLESEYDİNİZ

Ordu, açıklamasını şöyle sonlandırdı:

"Sivil toplum kuruluşlarına sesleniyorum. İleride dizinizi dövmenin bir anlamı yok. 20 senedir Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş'ı dinleseydiniz; ne İslam coğrafyası, ne de Türkiye kan gölüne dönerdi"