Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi

İnegöl'de FETÖ/PDY'ye ait okulların ne olacağına ilişkin sorunun üzerine Vekil Şahin; "Tarih yeniden yazılıyor. 15 Temmuz saat 22.00 ile 16 Temmuz 06.00 tarihleri arasında bu millet kendi geleceğine sahip çıkarak kendi içerisine sızmış olanları ayıklama sürecine başladı. Kimin aracılığıyla? Hükümetimiz aracılığıyla... Millet bunu bizden bekliyor. Yavaş yavaş her türlü gerçek ortaya çıkacak. Zaman içerisinde sümen altına itilmiş, çeşitli sebeplerden gizlenmiş, ortaya çıkarılmamış bütün gerçek ortaya çıkacak. Bunlar milletin malı. İnsanlar bağışlarıyla yaptılar ama yanlış bir kanala hizmet ediyordu, yanlış insanların yetişmesine, beyni kiraya verilmiş insanların yetişmesine hizmet ediyordu. Şimdi aziz ve necip Türk milletine hizmet edecek, Türkiye'nin istikbaline ve istiklaline hizmet edecek yeni gençler oradan hizmet alacak. Bunların hepsi kamulaştırılıyor, sizin, bizim, hepimizin olacak. İhtiyaçlarımız noktasında ne ihtiyacımız varsa tespiti ve ihtiyaçlara cevap verecek kapasitelerin temini noktasında çalışmalarımı devam ediyor. Bu konu ile ilgili kamu birimleri çalışmalarını hızlandırıyorlar. İnşallah bu eğitim sezonuna yetişeceğini ümit ediyorum" dedi.
YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YETİŞTİRİLECEK
Örgüte ait İnegöl'de sağlık kuruluşu olmadığını anımsatan Şahin; "Yurtlar, dershaneler, okullar ve etüt merkezleri vardı. Artık bunlar Türk milletinin malı. Türk milleti adına Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yetkili kurumları bunları İnegöllü hemşerilerimizin istifadesine sunacak. Burada yine eğitim yapılacak, yine etüt merkezinde çocuklarımız etüt yapacaklar, kültür ve sanat öğrenecekler. Nasıl? Türk milletinin gerçekleri doğrultusunda. Beyinlerini, hür düşüncelerini, özgür iradelerini milletimizin lehine kullanacak şekilde. Allah kısmet ederse bu eğitim sezonuna 2 ay gibi bir süre var. Kurban bayramı sonrası okullar açılacak. Milletimizin bizden beklentisini elimizden gelen gayretle karşılamaya gayret ediyoruz" diye konuştu.