Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunda yenileme çalışmaları var!

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 45-48. kilometrelerinde devam eden asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapalı. Trafik, bu bölgedeki yan yoldan sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre diğer yollarda son durum şöyle:

İnegöl Yolu Trafik

Kuzey Marmara ve Gebze 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze OSB-Liman kavşakları arasında yapılan yol bakım çalışmaları sürüyor. İstanbul-Ankara istikameti 1-3. kilometreler arası etkilenecek. Sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri büyük önem taşıyor.

Ankara Çevre Otoyolu ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 

Ankara Çevre Otoyolu'nun 8-9. kilometrelerinde Karataş Viyadüğü'nde yapılan genleşme derzi değişimi çalışması nedeniyle trafiğe kapatılan yol, diğer şeritten iki yönlü ve kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ise Gemlik Serbest Bölge-Gemlik kavşakları arasındaki yol yapım çalışmaları sebebiyle İstanbul yönünde trafik, iki şeritten sürdürülüyor.

Mustafa Bozbey'in açıklamalarına Alinur Aktaş'tan cevap Mustafa Bozbey'in açıklamalarına Alinur Aktaş'tan cevap

Domaniç Yolu Domaniç Dağlaro Orman

Diğer Bölgelerdeki Yol Çalışmaları

Tekirdağ-Muratlı yolunun 24-27. kilometrelerinde devam eden üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Seben ayrımı-Nallıhan-Beypazarı yolunun 35-40. kilometrelerinde Çayırhan-Nallıhan istikametinde tünel ve köprü elektromekanik çalışmaları dolayısıyla sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü sağlanıyor.

Very Yerli Otomobil 768X446

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 78-82. kilometrelerindeki tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde (cumartesi ve pazar hariç) ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. kilometrelerinde yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması sebebiyle 08.00-18.00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerinde yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kaynak: İHA