Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yiğit, "2011 yılında Bakanımız Sayın Faruk Çelik beyin katılımlarıyla açılışını yaptığımız Yunus Emre Spor Kompleksimiz sporun yaygınlaştırılması, teşvik edilmesi ve hizmetlerimizin şehir merkezinde sınırlı kalmayarak İnegöl'ümüzün dört bir köşesine yayılması hedefiyle oluşturduğumuz bir mekandır."

"Açıldığı günden bugüne kadar ilçemizde bulunan hem profesyonel sporcularımıza hem de spora gönül vermiş halkımıza en güzel şekilde hizmet eden bu merkezimiz ağırlıklı olarak Belediyespor'umuzun Voleybol A takımının antrenman çalışmaları için kullanılmaktadır. Belediyespor Voleybol takımımız 3 sezondur erkekler voleybol liginde ilçemizi ve Bursa'mızı başarılı bir şekilde temsil etmektedir."

MALİYETİ 522 BİN TL

"Bugün de burada yapılacak olan misafirhane binasının inşaatını incelemek üzere buradayız. 233 metrekare taban alanına sahip olacak şekilde projelendirilen misafirhanemiz 2 kattan oluşacak olup toplamda 466 metrekare alana sahip olacaktır. Binamız hem İnegöl Belediyespor oyuncularının kullanabileceği hem de sezon harici zamanlarda ilçemize gelen misafir sporcuların kullanımına sunulacaktır. Bu projenin belediyemize yaklaşık maliyeti 522 bin TL'dir" diye konuştu.

Paris Saint-Germain üst üste 3. kez şampiyon Paris Saint-Germain üst üste 3. kez şampiyon