Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Ana Sınıfı Öğretmeni Merve Bayrak ve Birinci Sınıf Öğretmeni Aydan Ataç’ın rehberliğinde yıl boyunca derslerinde kazandıkları becerileri sergileyen Altın Nesilli minik öğrenciler, birbirinden güzel gösterilerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

İNGİLİZCE GÖSTERİ
Açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile programın açılışı yapıldı. Müzik Öğretmeni Özkan Çavuşoğlu’nun çalışmaları hazırlanan binci sınıf öğrencilerinin davul gösterisi ile başlayan program öğrencilerin söylediği birbirinden güzel şarkılarla devam etti.

İngilizce Öğretmeni Ecehan Avcı ile yıl boyunca İngilizce derslerinde öğrendikleri bilgileri müzikli bir gösteri halinde izleyenlere sunan minik öğrenciler İngilizce dersinde ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.

,
HALK DANSLARI GÖSTERİSİ
Programda, anneleri için hazırladıkları güzel sözleri paylaşan öğrenciler, annelerinin bir kez daha gönlünü kazanmış oldular. Gösterilerin sonunda, Beden Eğitimi Öğretmenleri Mihrican Güvenç’in rehberliğinde hazırlanan ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri, Silifke ve Ege yöresine ait halk dansları ile göz doldurdular.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Programda öğrencilerin gösterileri ile ilgili değerlendirme yapan Altın Nesil İlkokulu Okulu Müdürü Serdar Acar, ana sınıfı öğreniminin önemi üzerinde dururken Altın Nesil Okullarında öğrencilere akademik bilgilerin yanında toplum önünde konuşma, kendini ifade edebilme gibi sosyal becerilerin de kazandırılmanın önemsendiğini ifade etti.

Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin izleyenlere keyifli anlar yaşattığı bu programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.