Gençlik ve Spor Bakanlığı, bilgi teknolojileri alanında yetenekli bireyleri bünyesine katmak için yüksek maaşlı iş imkanları sunuyor. Bakanlık, 6 Mayıs 2024 tarihinden itibaren başvuruları kabul edecek ve potansiyel adaylara 74 bin 250 TL'den başlayan cazip maaş paketleri teklif edecek. İşte detaylar ve başvuru şartları:

 

 İşe Alım Detayları

-   Pozisyon  : Sözleşmeli Bilişim Personeli

-   Maaş Aralığı  : En düşük 74 bin 250 TL, en yüksek 111 bin 375 TL

 Başvuru Koşulları

Nesto Makina, Fiera Milano Xylexpo 2024'te İnegöl'ü Gururla Temsil Ediyor Nesto Makina, Fiera Milano Xylexpo 2024'te İnegöl'ü Gururla Temsil Ediyor

-   KPSS Şartı  : Adayların en az 70 KPSS puanına sahip olması gerekmektedir.

-   Eğitim Şartları  :

  - Dört yıllık üniversite mezunu olmak (bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği veya eşdeğer yabancı diploması olanlar).

  - Mühendislik, fen-edebiyat, eğitim ve öğretim bilimleri bölümleri veya ilgili alanlarda dört yıllık üniversite eğitimi almış olmak.

 

 Mesleki Deneyim

-   Deneyim Şartları  :

  - Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ve süreç yönetimi gibi alanlarda en az üç yıl mesleki deneyim.

  - Büyük ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az beş yıl deneyim.

 Başvuru Yöntemi

-   Başvuru Tarihi  : 6 Mayıs 2024 - 17 Mayıs 2024

-   Başvuru Kanalı  : Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden, Gençlik ve Spor Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden yapacaklar.

 İlave  Bilgiler

- Adayların programlama dilleri, bilgisayar donanımları ve ağ yönetimi konularında bilgi sahibi olmaları beklenmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi