İnegölspor Başkanı Osman Sevim Adaylık Kararını Açıkladı! İnegölspor Başkanı Osman Sevim Adaylık Kararını Açıkladı!
Geçtiğimiz Cuma akşamı kulüp tesislerinde yapılan genel kurulda iki liste yarıştı. Divanın oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim ve denetleme kurulu raporları okunup, ayrı ayrı ibra edildi.

SEÇİM, AÇIK OYLAMA İLE YAPILDI


Daha sonra seçime geçildi. Açık oylama ile yapılan seçimlerde, kullanılan oyların 21’ini alan Cemalettin İlgezdi Doğanspor Kulübü Başkanlığına seçilirken, Mustafa Atar’ın listesi 6 oy aldı.

YENİ YÖNETİM


Cemalettin İlgezdi başkanlığındaki yeni yönetim kurulu: Namık Eltutan, Nedim Balcıoğlu, Hüseyin Kurt, Ali İlgezdi, Erdal Türkmen, Mehmet Pakoğlu, Abdullah Pakoğlu, Bekir Çağlar, Serhat Güldüren ve Yılmaz Akıncı, Denetleme kurulu ise Fehmi Fergane, Osman Erdağ ve Seçkin Daş’tan oluştu.

“10 YILDIR BAŞKANIM”


Seçimlerin ardından konuşan Başkan Cemalettin İlgezdi, 10 yıldır kulüp başkanlığı yaptığını hatırlatarak, “10 senede Doğanspor’u İnegöl’ün en güzel kulüplerinden birisi haline getirdik. Bu sene yeni yaptığımız teraslı lokalimizle tesislerimize yeni bir yer daha ilave ettik. Benim en büyük üzüntüm, İnegöl’de sorduğun zaman üç sporseverden biri mutlaka Doğanspor’lu ama şuanda burada bulunan arkadaşlarımızın haricinde böyle güzide bir kulübe sahip çıkılmamıştır” dedi.