Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında son şampiyon Sivasspor’u konuk edecek. Kanarya, 0-0’ın rövanşında taraftarı önüne final biletini kapmak istiyor.Sivasspor ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak. Fenerbahçe-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte sorularının yanıtları.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe Sivasspor'u  konuk edecek. Deplasmanda oynanan yarı final ilk maçından 0-0 berabere ayrılan Sarı Lacivertliler, taraftarı önünde oynayacağı mücadeleden galip ayrılarak finale çıkmak istiyor. Son şampiyon Yiğidolar ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak. Mücadelenin berabere tamamlanması halinde 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatma bölümünde de eşitliğin bozulmaması durumunda finalist, seri penaltı atışları sonucu belli olacak.

5527235

Fenerbahçe-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker StadyumuFenerbaghçeŞükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde  oynanacak maç ve saat 20.30'da başlayacak Fenerbahçe-Sivasspor maçı A Spor'dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

5526963

5 maçın 3’ü Volkan Bayarslan’la

Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem!

Merkez Hakem Kurulu, bugün Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanacak Türkiye Kupası Yarı Final’indeki rövanş maçına Volkan Bayarslan’ı atadı. Yardımcı hakemler ise Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok oldu. Bayarslan, kupada daha önce SarıLacivertliler’in İstanbulspor’u 3-1 ve Kayserispor’u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmalarda da düdük çalmıştı. Böylece Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda bu sezon oynayacağı 5. maçta 3. kez Volkan Bayarslan görev yapmış olacak.

5497358