Denizli'nin Çivril ilçesinde, mahalli idareler genel seçimleri öncesinde gündeme gelen bir muhtar adayı, sosyal medyada yapılan bir yoruma sinirlenip olaya dönüştürdü. İşte bu yoruma tepki gösteren Fethan T.'nin, yorumu yapan kadının kocasını bıçakladığı olayın perde arkası...

muhtar adayinin soke saldırrısı4-1

Olayın Gelişimi: Bir Yorum, Büyük Gerilim

Röportajın Tetiklediği Olaylar

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Fethan T., muhtar adaylığını ilan etti. Ancak bir gazete röportajının sosyal medyada paylaşılması sonrası aralarında husumet olduğu iddia edilen Özlem G. tarafından yapılan bir yorum, olayların fitilini ateşledi.

Çanakkale'de 20’si çocuk 42 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale'de 20’si çocuk 42 kaçak göçmen yakalandı

muhtar adayinin soke saldırrısı2

Tansiyonun Tırmanışı ve Bıçaklı Saldırı

Fethan T.'nin bu yoruma verdiği tepki sonucunda, Özlem G.'nin kocası Cengiz G. ile gerilim tırmandı. İki taraf arasındaki sözlü atışma, Fethan T.'nin aracından getirdiği bıçakla fiziksel bir müdahaleye dönüştü, sonucunda Cengiz G. ağır yaralandı.

“Kızı beni yakamdan tutup, ‘Haddini bil babamla konuşurken’ dedi. O esnada babasının eşime bıçağı soktuğunu gördüm. Bıçak eşimin karaciğerine kadar girmiş.” - Özlem G.

muhtar adayinin soke saldırrısı

Olayın Ardından

Cengiz G., alındığı hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınırken, suç aletiyle birlikte kaçan Fethan T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özlem G. ise yaşadığı travmanın etkisiyle, muhtar adayının bu vahim olayı sadece bir destek eksikliği gerekçesiyle gerçekleştirdiğini belirtti.

muhtar adayinin soke saldırrısı3

Editör: Abdullah Argun