Adana'nın Seyhan ilçesinde, günlük geçimini su satarak sağlayan Ali Eker'in hayatı, trajik bir kaza ile son buldu. 30 gün yoğun bakımda kalan Eker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözü yaşlı annesi, oğlunun hikayesini paylaşarak, kaçan sürücünün adalet önüne çıkarılmasını istiyor.

Yüksekova İlçe Özel İdaresi köylerde biriken çöpler için seferber oldu Yüksekova İlçe Özel İdaresi köylerde biriken çöpler için seferber oldu

acili anne (2)

Acılı Anne Adalet Bekliyor

Tragik Kaza Anı

18 Ekim öğleden sonra, Seyhan ilçesinde meydana gelen kazada, 42 yaşındaki Ali Eker’e kimliği belirsiz bir sürücü çarpıp kaçtı. Eker, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, ancak 30 gün süren yoğun bakım mücadelesini kaybetti.

acili anne (1)

Polis Soruşturması Sürüyor

Polis ekipleri, kaza sonrasında 40 gündür kaçan sürücüyü bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor. Kaza yerinde yeterli delil toplanamadığından sürücünün kimliği henüz belirlenemedi.

acili anne (3)

Annenin Feryadı

Oğluyla en son kazadan 3 saat önce görüştüğünü anlatan Yılmaz, “Oğlum 30 gün yoğun bakımda yattı. Müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğluma çarpan sürücü hiç durmayıp kaçmış. Plaka da yok, hiçbir şey yok. Biz canımızdan olduk. Ancak sürücü gelip teslim olmadı. Birazcık vicdanı varsa gelsin teslim olsun. Benim oğlum gitti. Oda gelsin teslim olsun. O vicdanla yaşayabilecek mi? Kaç gün yaşayacak” diye konuştu.
acili anne (6)
Sürücüye seslenip teslim olmasını isteyen Yılmaz, “Vicdanı varsa gelsin teslim olsun. Bugün bana yarın kendisine. Eden ettiğini bulacak. Vicdanı varsa gelip teslim olur. Oğlumu Osmaniye’ye çağırdım. Beni gel al dedim. Pazar gününe kadar beklerim gelmezsen konuşmam dedim. O beni çağırdı, geldim. 1 aydan bu yana hayırlı haberi bekledim ama olmadı. Bunu yapanın vicdanı varsa gelip teslim olsun. Cahil ise büyükleri, yaşlı veya sarhoş ise evlatları vardır. Beni böyle tek başına koydu. O benim çobanımdı, her şeyimdi. Biz oğlumla birlik oluyorduk ama o gitti, tek kaldım” dedi.

Kazanın acısını yüreğinde hisseden Kibar Yılmaz, oğlunun yokluğuyla başa çıkmaya çalışıyor. Suçlunun bulunmasını ve adalete teslim edilmesini umut ediyor.

acili anne (7)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR