Acil Ekipler Hemen Sahada

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınlarında gerçekleşen kazanın hemen ardından, bölgeye büyük bir kurtarma ve sağlık operasyonu başlatıldı.

kaza otobus (3)

Kaza haberinin duyulmasının ardından çok sayıda acil sağlık, itfaiye ve polis ekibi olay yerine yönlendirildi. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.

AW042002_05

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Şu an için kaza hakkında detaylı bilgiler henüz netlik kazanmış değil. Ancak, ilk belirlemelere göre otobüsün devrilme sebebi ve kazanın nasıl  meydana geldiği konusunda soruşturma başlatıldı. 5 kişi olay yerinde, 1 kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AW042002_04

Yaralılar Hastanelerde

Yaralılar, bölgedeki ambulanslar tarafından hızla hastanelere sevk ediliyor. Tedavileri devam eden yaralıların durumu hakkında henüz resmi bir bilgi paylaşılmadı.

“Olay yerine çok sayıda acil sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.”

AW042002_03

Bölge Trafiğe Kapatıldı

Kaza nedeniyle Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki yol, trafik ekipleri tarafından geçici olarak trafiğe kapatıldı. Yetkililer, sürücülerden alternatif yolları kullanmalarını istedi.

AW042002_02

Amasya Valiliği, Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 35 kişinin yaralandığını açıkladı. Kazadan kurtulan bir yolcu olay anını anlattı.

22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti 22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti

kaza otobus (1)

Onur Demirtaş isimli vatandaş kaza anını anlatarak, “Otobüse Ankara’dan binmiştim. Otobüs geç gelmişti. Kaza bir anda oldu. Dışarıdan birisi camı patlattı. Onun sayesinde otobüsten çıktık” dedi.

kaza otobus (2)

Kaynak: