Televizyon ekranlarında 3 Kasım 2026 Salı günü bazı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmamasının ardından gözler Yeraltı dizisine çevrildi. NOW TV'nin 4 Kasım Çarşamba gününe ait resmî yayın akışına göre dizinin 21. bölümü, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.
Tuzlu Kahve, Haysiyet, Anne Yarısı ve Mehmed Fetihler Sultanı dizilerinin yeni bölümlerinin yayınlanmaması, diğer yapımların yayın takvimini de gündeme getirdi.

Yeraltı bugün var mı, yok mu? 4 Kasım 2026
NOW TV'nin yayımladığı yayın akışına göre Yeraltı dizisinin yeni bölümü 4 Kasım 2026 Çarşamba günü ekranlara gelecek.
Kanalın resmî yayın takviminde dizinin 21. bölümü, saat 20.00 kuşağında "Yeni Bölüm" ibaresiyle yer aldı. Dizinin resmî sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da yayın saati duyuruldu.
Yeraltı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?
Yeraltı dizisinin 21. bölümü, 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de NOW TV'de yayınlanacak.
Dizinin yeni bölüm fragmanında da aynı yayın tarihi ve saati paylaşıldı.
Yeraltı dizisi neden yayınlanmayacak denildi?
3 Kasım Salı günü bazı televizyon dizilerinin yeni bölümlerinin yayınlanmaması, Yeraltı'nın da ertelenebileceği sorusunu gündeme getirdi.
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde, reklam gelirleri ve maç yayınlarının televizyon dizilerinin yayın planları üzerindeki etkisine dikkat çekildi.
Ancak NOW TV'nin açıkladığı 4 Kasım yayın akışında Yeraltı'nın yeni bölümüne yer verildi.
4 Kasım 2026 NOW TV yayın akışı
NOW TV'nin 4 Kasım Çarşamba gününe ait yayın programı şöyle:
-
07.15: Zafer Söken ile İlk Bakış (Canlı)
-
08.30: İlker Karagöz ile Çalar Saat (Canlı)
-
10.45: Çağla ile Yeni Bir Gün (Canlı)
-
12.30: Ömür Usta
-
15.00: Yeraltı (Tekrar)
-
17.50: Ali İhsan Varol ile Kumbara (Yeni Bölüm)
-
19.00: Ozan Gündoğdu ile NOW Ana Haber (Canlı)
-
20.00: Yeraltı (21. Bölüm – Yeni Bölüm)
-
00.00: Halef: Köklerin Çağrısı (Tekrar)
-
02.45: Ömür Usta (Tekrar)
-
04.45: Yasak Elma (Tekrar)
-
06.00: Karagül (Tekrar)
Yeraltı 21. bölümde neler olacak?
NOW TV'nin paylaştığı yeni bölüm özetine göre Hasan'ın ölümünün ardından Bozo ve Rüzgar, kendilerine kurulan tuzağın arkasındaki isimleri bulmak için harekete geçecek.
Bozo, saldırının sorumlusu olarak Rüstem'i görürken buluşma yerlerinin içeriden bir kişi tarafından bildirilmiş olabileceği şüphesi Rüzgar'ın çevresine duyduğu güveni sarsacak.
Haydar Ali ise yaşananların arkasında Rüstem'den daha güçlü kişilerin bulunabileceğinden şüphelenecek.
Sultan ile Haydar Ali'nin çocuk sahibi olma kararı da Ceylan açısından beklenmedik bir gelişme olacak. Yeni bölümde Bozo, Rüzgar ve Haydar Ali'nin kendilerine kurulan tuzağı çözme mücadelesi ekrana gelecek.







