Bursa’nın Yenişehir ilçesine, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’ndan 5 milyon TL ödenek gönderildi. Yenişehir Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Davut Aydın başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Aydın, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’ndan gönderilen 5 milyon TL’lik ödeneğin altyapı çalışmalarında kullanılması için Meclis’ten onay alınması gerektiğini belirtti.

Gündem maddesi Plan Bütçe ve Tarife Komisyonu’na sevk edilirken, Komisyondan gelen rapor 5 Ocak Cuma tekrar toplanacak mecliste onaya sunulacak.

Altyapıya destek amacıyla geçen aralık ayında başvuruda bulunduklarını belirten Başkan Aydın, 5 milyon TL’lik ödeneğin ilçe merkezinde sürmekte olan altyapı çalışmalarında kullanılacağını sözlerine ekledi.Başkan Aydın, ilçede altyapı çalışmalarına planlandığı biçimde devam ettiklerini kaydetti.

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

Bu arada yılın ilk meclisinde yapılan Denetim Kurulu seçimine göre, Meclis Üyeleri Mesut Bedel, Muharrem Tekin, Gökhan Menteş ve Ergin Çakar seçildi.

Kaynak: igf