Xiaomi, katlanabilir telefon pazarındaki çalışmalarına devam ediyor. Çinli marka bu kapsamda yakında Mix Flip modelini kullanıcıların beğenisine sunacak. Ürünle ilgili ortaya çıkan ilk ayrıntılar içe doğru katlanan bir konsepte sahip olacağı ve uygun fiyat etiketiyle geleceğini gösteriyor. Son olarak katlanabilir telefonun kilit özellikleri ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mix Flip bilinen özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi!

Xiaomi Mix Flip bilinen özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station, Xiaomi Mix Flip modelinin kilit özelliklerini gözler önüne serdi. Buna göre katlanabilir telefon, 50 Megapiksel birincil kamera ve şu an için çözünürlüğü belli olmayan bir telefoto sensörden oluşan çift kamera kurulumuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonun katlanabilir ekranının ”sıfır kırışık” olarak lanse edildiğini de belirtelim.

Giyilebilir Teknolojiler Ve Akıllı Kıyafetleri Keşfedin! Giyilebilir Teknolojiler Ve Akıllı Kıyafetleri Keşfedin!

Akıllı telefonda geçtiğimiz aylarda tanıtılan amiral gemisi işlemcisi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yer alacak.  4 nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 1 adet 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 3 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 2 adet 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdekleri mevcut. Firma yeni yongasında Ray Tracing destekli Adreno 750 grafik birimine yer veriyor.

Xiaomi’nin Uygun Fiyatlı Katlanabilir Telefonu Için Geri Sayım!2

Tasarım tarafına geçecek olursak; Xiaomi Mix Flip, sektördeki rakiplerine benzer bir tasarımla karşımıza çıkacak. Akıllı telefonun arka paneli, yatay üçlü kamera kurulumuna ve henüz boyutları belli olmayan bir kapak ekranına sahip olacak. Önde ise delikli bir tasarım bizleri karşılayacak.

Cihazda 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleri sunulacak. Depolama tarafında ise 256 GB, 512 GB ve 1 TB seçeneklerinin olacağı belirtiliyor. Ayrıca, 6.7 inç FHD+ çözünürlüklü AMOLED bir panele sahip olacak. Son olarak iddialara göre şubat ayının sonlarında vitrine çıkacak.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK