whatsapp-icon-line-connection-circuit-board

Meta’nın sahip olduğu WhatsApp, dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformları arasında yer alıyor. Platform, yeni özellikler getirmesinin yanı sıra teknolojiye de ayak uyduruyor. Beta sürümünde çıkan son özellikle birlikte WhatsApp, yapay zeka sayesinde çıkartma oluşturabilecek. İşte detaylar!

İsteklerinize Göre  WhatsApp çıkartma oluşturacak!

Popüler mesaj platformu WhatsApp, yeni özellikleri bünyesine eklemeye devam ediyor. Platform, yeni özellikleriyle birlikte çağa ayak uydurmayı da sürdürüyor. Bugün uygulamanın 2.23.17.14 kodlu Android beta sürümünde ortaya çıkan özellik de bunu gösteriyor.

march-14-2022-brazil-this-photo-illustration-whatsapp-logo-seen-background-silhouette-woman-holding-mobile-phone

Yeni özellikle birlikte WhatsApp, kullanıcılarının yapay zeka ile birlikte çıkartma oluşturabilmesine imkan sağlayacak. WaBetaInfo tarafından paylaşılan habere göre kullanıcılar bu özellikle birlikte dakikalarca çıkartma aramak zorunda kalmayacak.

unun yerine kullanıcılar, “Create Sticker” (Sticker oluştur) düğmesine tıklayacak. Sonrasında o anki duygunuzu ifade eden birkaç kelime girdiğinizde platform, otomatik bir şekilde en uygun çıkartmayı sizler için oluşturacak.

Yapay zekanın oluşturmuş olduğu çıkartmayı ise Favoriler bölümüne eklemeniz mümkün olacak. Bunun yanı sıra sadece bir tane değil, yazdığınız kelimeye göre birkaç tane çıkartma karşınıza çıkacak. Bunlar arasında da en beğendiğinizi paylaşacaksınız.

En Güçlü Oyun Bilgisayarları: Geleceğin Teknolojisiyle Tanışın! En Güçlü Oyun Bilgisayarları: Geleceğin Teknolojisiyle Tanışın!

Tüm bunların yanı sıra WhatsApp, alıcıya çıkartmanın yapay zeka tarafından oluşturulduğunu gösteren bir etiket koyacak. Ayrıca uygunsuz veya zararlı olduğunu düşündüğünüz çıkartmaları da doğrudan Meta’ya bildirmeniz mümkün olacak.