Dünya Hava Kalitesi Raporu: Türkiye'de Hava Kirliliğinin Acı Tablosu Dünya Hava Kalitesi Raporu: Türkiye'de Hava Kirliliğinin Acı Tablosu

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“2013 yılında kurulan Vivense, 1000'den fazla tedarikçisi, 200.000’den fazla ürün gamı, 130'dan fazla mağazası, 750 kişilik ekibi, güçlü teknoloji altyapısı ve tüm Türkiye'ye yayılmış teslimat ve kurulum ağıyla Türkiye’nin lider çoklu-kanal mobilya platformudur. Her gün mağazalarımıza gelen binlerce ziyaretçimiz, ayrıca web sitemiz ve mobil uygulamamızı ziyaret eden milyonlarca müşterilerimiz ile Vivense olarak, hızla artan bir hacimle hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Hızlı büyüme grafiğimiz ile 2023 yılında 6 milyar TL’yi aşan bir iş hacmi performansı bekliyoruz. 2024 yılında da Türkiye genelinde mağaza ağımızı büyüterek, kendi markamız olan Vivense Collection ürün seçkimizi geliştirerek ve operasyonlarımızı sürekli olarak iyileştirerek müşterilerimize daha da iyi hizmet vermeye odaklanacağız.

Şirketimizin kurucu ortağı ve 11 yıllık CEO’luğunu yapan Kemal Erol hissedar olarak ve ana şirketimizin Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaya devam etmektedir. Vivense Türkiye'nin yönetimi mevcut üst yönetim tarafından yürütülmektedir.

Vivense, yurt dışı yatırımlarının dağıtım modelini revize etmiş ve daha etkin bir büyüme modeli olan seçtiği bayilik modeli ile bu pazarlarda büyümeye devam etmektedir. 2024 yılında da yurt dışı bayilik fırsatları değerlendirilmeye devam edilecektir.”

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: Umut Gökdaş