Süper Lig'de kalma maçında kırmızı kart yiyen futbolcu özür diledi Süper Lig'de kalma maçında kırmızı kart yiyen futbolcu özür diledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 19. haftasında Vanspor FK, sahasında Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç öncesi ve sonrasında ise geniş güvenlik önlemleri alındı.

Vanspor FK, ev sahibi olarak ağırladığı Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Maçın öncesinde ve sonrasında alınan geniş güvenlik önlemleri, taraftarların güvenliğini sağlamak ve olası olayları önlemek amacıyla uygulandı.

Maç öncesinde stadyum çevresinde ve tribünlerde güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı kontroller yapıldı. Bu kontrollerde taraftarların güvenli bir şekilde maçı izlemesi hedeflendi. Maç sonrasında ise olası kalabalıkların kontrol altına alınması ve tribünlerin güvenli bir şekilde boşaltılması için tedbirler alındı.

Vanspor FK'nın elde ettiği galibiyet, takımın ligdeki konumunu güçlendirmesi açısından önemli bir adım oldu. Ayrıca, maçın güvenli ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesi için alınan önlemler, futbol karşılaşmalarının sosyal olaylar olduğu ve geniş bir kitleye hitap ettiği gerçeğini bir kez daha ortaya koydu.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor FK, Ligin 19’uncu haftasında evinde Bursaspor’u konuk etti. Valiliğin kararıyla seyircisiz oynanan maç için Türkiye’nin birçok ilinden polis ekipleri gelerek görev aldı. Maçın oynandığı Atatürk Şehir Stadı girişinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, stada giren görevliler ve basın mensupları 2 ayrı arama noktasında üst aramasından geçirildi. Yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçta, Vanspor, Bursaspor’u 3-0 yendi.

Maçın ardından, konuk takım Bursaspor’u taşıyan otobüs, geniş güvenlik önlemleri altında Van Ferit Melen Havalimanına gitti.

Kaynak: iha