Çanakkale Valiliği, Bayramiç, Çan, ve Yenice ilçelerinde beklenen şiddetli yağışlar nedeniyle alınan önlemler kapsamında motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasını yasakladı. Valilik tarafından yapılan yazılı duyuruda, olumsuz hava koşullarının etkisi altında kalan bölgelerde güvenlik tedbirleri alındığı belirtildi.

Duyuruda, Bayramiç, Çan, ve Yenice ilçelerinde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 20.00'den itibaren başlayacak ve 16 Ocak 2024 Salı günü saat 18.00'e kadar devam edecek olan şiddetli yağışlar sebebiyle motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasının yasak olduğu vurgulandı. Yasak, halkın güvenliği ve trafik düzeninin korunması amacıyla alınan bir tedbir olarak açıklandı.

Sinan Ateş Cinayeti: Azmettiricinin Sıradışı İtirafları Şok Etti! Sinan Ateş Cinayeti: Azmettiricinin Sıradışı İtirafları Şok Etti!

Açıklamada, söz konusu yasağın ilgili ilçelerdeki olumsuz hava şartlarına bağlı olarak uygulandığı ve il merkezi ile diğer ilçelerdeki yasağın ise kaldırıldığı ifade edildi. Halkın bu süre zarfında gerekli önlemleri alarak güvenliğini sağlaması ve trafik kurallarına uyması gerektiği vurgulandı. Valilik, vatandaşların güncel hava durumu bilgilerini takip etmeleri ve gerektiğinde resmi duyuruları dikkate almalarını önerdi.

Editör: İHSAN KURAN