Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları için geri sayım devam ediyor. 19 Kasım Pazar günü çevrim içi gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nın (ÖKBYS) sonuçları, merakla bekleniyor. Öğretmenler, belirtilen tarihte http://www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr adreslerinden sınav sonuçlarına ulaşabilecekler. Sonuçlar açıklandı mı?

Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı 19 Kasım 2023'te gerçekleştirildi. "Uzmanlık öğretmenlik sınavı" olarak bilinen bu sınavın sonuçları için belirlenen tarih 24 Kasım (bugün). ÖKBYS 2023 kılavuzuna göre, uzman öğretmenlik sınav sonuçları 24 Kasım 2023 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr adreslerinden ilan edilecek.

Heyecan Dorukta: Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Öğretmenler, sınav sonuçlarının açıklanacağı anı heyecanla bekliyor. 24 Kasım'dan sonra sonuçları öğrenmek için internet adreslerini takip etmeyi unutmayın. Başarıya ulaşan öğretmenlere şimdiden tebrikler!

"ÖKBYS 2023 kılavuzuna göre, uzman öğretmenlik sınav sonuçları 24 Kasım 2023 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden ilan edilecek."

Editör: Fırat Çelik