MEB Haberleri

MEB haberleri ve güncel MEB gelişmeleri, MEB ile ilgili tüm video, MEB fotoğrafları ve MEB haberleri Genç Gazete sitemizde


Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), veli-öğretmen görüşmelerini daha erişilebilir hale getirmek amacıyla dijital bir dönüşüm başlattı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde eğitim ve öğretim süreçlerini iyileştirmek amacıyla 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yeni müfredatı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda Kütüphane Haftası'nın kutlanması için önemli talimatlarını duyurdu. 25 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla yeni bir seminer düzenleme planı üzerinde çalışıyor.

Eğitim

ÖSYM'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı, bu da adayların sınav sonuçlarına erişimini sağladı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin ardından okullarda 3 günlük mini bir tatil uygulanacağını duyurdu.

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), e-okul sistemine yönelik yeni bir güncelleme ile okul müdürlerinin devamsızlık işlemleri üzerindeki yetkilerini değiştirdi.

Gündem

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görev almak üzere resmi bir yazı ile bilgilendirildiği belirtildi.

Eğitim

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren 2024 ikinci ara tatil tarihleri netleşti. Öğrenciler ne zaman tatil yapacak? Ramazan Bayramı, ara tatili etkileyecek mi?

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), ülkemizin eğitim sistemine güçlü bir katkı sağlamak amacıyla 100 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını duyurdu.

Gündem

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı'nın atanması.

Gündem

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Bülbül, bu işbirliği kapsamında yapılan çalışmalar ve sınavlara yönelik bilgileri paylaştı.