Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan dehşet olayında, damat uzman çavuş M.G., kayınpederinin evine giderek kayınvalidesi H.D., kayınbiraderi G.D., baldızı D.D. ve eşi G.G.'yi silahla öldürdü. Olay sonrası intihar girişiminde bulunan M.G., ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Uzman Çavuşun Katlettiği 4 Kişinin Cesedi Morga Kaldırıldı (2)

Kendini kilitlediği evi yakmaya çalıştı, yakalanınca sinir krizi geçirdi
Kendini kilitlediği evi yakmaya çalıştı, yakalanınca sinir krizi geçirdi
İçeriği Görüntüle

Anne ve 3 çocuğun cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Şemdinli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastane önünde geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri olayın meydana geldiği bölgede çok yönlü incelemelerini sürdürüyor.

Uzman Çavuşun Katlettiği 4 Kişinin Cesedi Morga Kaldırıldı (3)

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü şekilde devam ettiğini belirtirken, bölge halkında büyük üzüntü ve şok yaratan olayın ardından güvenlik önlemleri artırıldı.

Kaynak: İHA