Amasya'nın Merzifon ilçesinde yaşanan otobüs kazası, birçok aileyi yasa boğdu. Bu ailelerden biri de, oğlu için umutla yola çıkan ama bu yolculuğunu tamamlayamayan Urguç Karadayı'nın ailesiydi.

Kaza Anı ve Sonrasında Yaşananlar

Acı Haberin Detayları

Edinilen bilgilere göre, İzmir'den Tokat'ın Erbaa ilçesine seyahat eden Erova Turizm'e ait otobüs, Merzifon - Çorum kara yolunun 5. kilometresinde devrildi. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken, yaralılar hızla hastanelere sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, incelemelerde bulunduktan sonra hayatını kaybedenlerin cenazelerini Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi morguna nakletti.

Uçurumda Cansız Bedeni Bulunan Polonyalı Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu Uçurumda Cansız Bedeni Bulunan Polonyalı Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Urguç Karadayı ve Oğlu Sefacan'ın Hikayesi

"Oğlunun üniversite evini düzenlemek ve memleket ziyaretinde bulunmak için Tokat'a gelen Karadayı, bu yolculukta hayatını kaybetti."

Kazada yaşamını yitirenler arasında olan Urguç Karadayı'nın oğlu Sefacan Karadayı ise yaralı olarak kurtuldu. Genç Karadayı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde öğrenciydi ve baba-oğul bu yolculuğu onun evini düzenlemek ve memleket ziyareti için yapmıştı.

Cenaze Törenindeki Yürek Burkan Anlar

Erbaa Üzümlü köyünde düzenlenen cenaze töreninde, yaralı olarak kurtulan Sefacan Karadayı, babasının naaşı başında gözyaşlarına boğuldu. Acılı genç, babasının cenaze namazının ardından köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Fırat Çelik