Türkiye'nin en gözde kış turizmi merkezlerinden Uludağ, sezon sonuna yaklaşırken kayakseverlere müthiş fırsatlar sunuyor. Karın 40 santimetreye ulaştığı bu beyaz cennette, -4 derece soğukta kayak yapmanın tadını çıkarmak isteyenler için mart ayı, kaçırılmayacak bir dönem. Fakat unutmayın, bu fırsatı kaçıran bir yıl daha beklemek zorunda!

Genç Gazete Uludağ'da Kayak Sezonu Finaline Özel Büyük Indirimler Var! (4)

Bebek gibi baktıkları kuzu ev halkından biri oldu Bebek gibi baktıkları kuzu ev halkından biri oldu

Sezon Sonu Fırsatları Kapıda!

Uludağ'daki kayak sezonu, mart sonuna kadar devam ediyor. Sezon sonunun yaklaşması, hafta sonları pistlerin daha da yoğunlaşmasına sebep oluyor. Kayak ve snowboard tutkunları, yılın son kar yağışlarının keyfini çıkarırken, aynı zamanda sezon sonu indirimlerinden de faydalanıyor.

Genç Gazete Uludağ'da Kayak Sezonu Finaline Özel Büyük Indirimler Var! (7)

İndirim Rüzgarı Esiyor

Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Dernek Başkanı Yahya Usta'nın belirttiği gibi, şubat ayının kar yağışları ve yoğun rezervasyonlar sayesinde geçirilen güzel bir sezonun ardından, mart ayı indirimleri tatilcileri bekliyor. 

Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Dernek Başkanı Yahya Usta, “Şubat ayında karın yağması ve yoğun rezervasyonun olması sebebiyle güzel sezon geçirdik. Bahsettiğimiz bu yoğunluk hala devam etmekte. Mevcut kar bizi mart sonuna kadar götürebilecek durumdayken, en kısa sürede tekrar bir yağış bekleniyor. İyi bir sezon geçirdik ve bu sezon mart sonuna kadar devam eder gibi gözüküyor. Ocak ve şubat ayındaki yoğunluk rakamları, mart ayında biraz daha zayıflıyor. İşletmeciler personel anlamında da biraz eksiliyor, doğal olarak bu durumu tatilciye de yansıtıyorlar. Bizler de biraz daha kayak malzemeleri fiyatlarında esneme yapıyoruz, tatilciler de bu fırsatı değerlendiriyor” şeklinde konuştu.
Genç Gazete Uludağ'da Kayak Sezonu Finaline Özel Büyük Indirimler Var! (2)
Tatil için Uludağ'a gelen Doğukan Boztepe, "Uludağ’a her hafta sonu gelirim, snowboard kayıyorum. Profesyonel bir kayakçının bir tık alt düzeyindeyim. Son haftaya girmiş bulunmaktayız, sezonun bitmesine yaklaşık on gün kaldı. Bu hafta sonu çok kalabalık olacak, belki de sezonun en kalabalık günü olacak. Herkesin buraya gelmesini beklerim son zamanlar kaymak için, gelemeyenler ise artık bir dahaki yılı bekleyecekler" ifadelerini kullandı.
Genç Gazete Uludağ'da Kayak Sezonu Finaline Özel Büyük Indirimler Var! (3)

Uludağ'da sezonun son günlerinde yaşanacak bu yoğunluk, kayakseverlere unutulmaz anlar yaşatacak gibi duruyor. Sezon sonu indirimleri ve artan yoğunluk, Uludağ'ı mart ayında ziyaret etmek için mükemmel sebepler sunuyor.

Genç Gazete Uludağ'da Kayak Sezonu Finaline Özel Büyük Indirimler Var! (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR