Karlar Altında Sıcak Bir Mola

Bursa'nın incisi Uludağ, kış turizminde yeni bir trendi başlatıyor. Karla kaplı dağların arasında, 37 derece sıcaklıktaki açık havuzlar, kayakçılar için eşsiz bir dinlenme fırsatı sunuyor. Kayak yaparak üşüyen turistler, bu sıcak havuzlarda yorgunluk ve stres atıyor.

Genç Gazete Bursa Uludağ Kar Ve Havuz Keyfi (3)

Ziraat Odalarından üretim alanlarıyla ilgili açıklama Ziraat Odalarından üretim alanlarıyla ilgili açıklama

Kışın Tadını Çıkarın

Kayak ve snowboard gibi kış sporlarının yanı sıra, Uludağ'ın bu yenilikçi aktivitesi tatilcileri cezbediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen misafirler, eksi derecelerdeki karlı patikalardan yürüyüp, açık havadaki sıcak havuzun keyfini sürüyor.

Genç Gazete Bursa Uludağ Kar Ve Havuz Keyfi (7)

Uluslararası İlgi Odağı

Otel Müdürü Murat Pınarcı, misafirlerin kayak yaptıktan sonra içerideki havuzu ve masajı tercih ettiklerini belirterek, “Ardından dışarıdaki karların arasında bulunan 37 derecelik havuzda yorgunluklarını atıyorlar. Yurt içinden misafirler daha ağırlıklı ama Avrupa, İngiltere ve Arap ülkelerinden de geliyorlar. Kayak için Uludağ uygun duruma geldi. Havada harika gidiyor. Önümüzdeki hafta güzel bir yağış bekliyoruz. Sezonu tamamıyla açtık diyebiliriz. Yarıyıl tatili için de rezervasyonlar başladı, şimdiden yüzde 50 kapasiteye ulaşıldı. Daha önümüzde zaman var. Dolayısıyla yarıyıl dolu geçer” dedi. 

Otel Müdürü Murat Pınarcı'nın da belirttiği gibi, bu eşsiz deneyim hem yerli hem de yabancı turistler arasında popüler. Uludağ, bu yenilikçi hizmetiyle kış turizminde öncü bir rol oynamaya devam ediyor.

Genç Gazete Bursa Uludağ Kar Ve Havuz Keyfi (8)

Rezervasyonlarda Artış

Yarıyıl tatili için rezervasyonlar şimdiden yüzde 50 kapasiteye ulaşmış durumda. Otel yönetimi, önümüzdeki haftalarda yoğun bir kar yağışı beklediklerini ve sezonun tam anlamıyla açıldığını duyurdu. Bu benzersiz deneyim, kış tatilini unutulmaz kılmak isteyenler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Genç Gazete Bursa Uludağ Kar Ve Havuz Keyfi (9)

Soğuk kış günlerinde sıcak bir mola arayanlar için Uludağ, hem heyecan verici spor aktiviteleri hem de dinlendirici bir deneyim sunuyor.

Genç Gazete Bursa Uludağ Kar Ve Havuz Keyfi (10)

Editör: Özkan Duran