Ekim ayı, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak bilinir ve bu farkındalığı artırmak adına Uludağ Elektrik, özgün bir adım atarak faturalarını pembe renkte tasarlıyor. Bu sene de devam eden "Pembe Fatura" uygulaması, müşterilere erken tanının önemini vurgulayan bir mesajla birlikte ulaşıyor.

AW051821_03

Toplumda Bilinç Oluşturma Çabası

Pembe Fatura'nın Öyküsü

Uludağ Elektrik, sağlık, çevre ve sosyal konulara duyarlılığını artırmayı hedefliyor. 2019 yılından bu yana devam eden "Pembe Fatura" projesiyle meme kanserine dikkat çekiyor.

“Düzenli kontrol ve mamografi sizi meme kanserinden korur.”

Firma Çalışanlarından Destek

Uludağ Elektrik'in işlem merkezi çalışanları, pembe kurdele ve ONKO-DAY tarafından hediye edilen inci küpeleri takarak bu özel ayın anlamını destekliyorlar.

Bursa Hayvanat Bahçesi’nin yeni üyesi Bursaspor’un maskotu oldu Bursa Hayvanat Bahçesi’nin yeni üyesi Bursaspor’un maskotu oldu

AW051821_02

Dijital Mecralarda Pembe Vurgu

Firmanın internet sitesi, sosyal medya hesapları ve hatta binanın aydınlatması bile meme kanseri farkındalığına katkıda bulunacak şekilde pembe renge büründü. Yarısından fazla kadın çalışan oranına sahip olan Uludağ Elektrik, tüm platformlarda meme kanserine farkındalık ışığı yakıyor.

Uludağ Elektrik, bu uygulamasıyla sadece elektrik faturası göndermekle kalmıyor, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluğun da altını çiziyor. Pembe Fatura, sadece bir renk değişikliği değil, farkındalığın ve umudun simgesi olmaya devam ediyor.

Editör: Abdullah Argun