Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de sahne alacağı bu büyük organizasyonda, yarın 16 karşılaşma futbolseverleri bekliyor.

Hangi Takımlar Saha Çıkıyor?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bu üçüncü önemli organizasyonu, yarın oynanacak maçlarla ikinci hafta heyecanını tamamlayacak. Bu maçlar arasında, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin mücadeleleri de Türk futbolseverlerin gözünden kaçmayacak.

spor a

Türk Takımlarının Mücadelesi

Beşiktaş, D Grubu'nda İsviçre temsilcisi Lugano'yu 19.45'te evinde ağırlayacak. Fenerbahçe ise, H Grubu'nda Slovakya'nın Spartak Trnava ekibiyle 22.00'de deplasmanda ter dökecek. Her iki Türk takımının da bu önemli maçlardan galibiyetle ayrılması, grubundaki durumu etkileyerek sonraki maçlara büyük bir avantaj kazandıracak.

Diğer Önemli Karşılaşmalar

Turnuva kapsamında oynanacak diğer maçlar ise şöyle;

A Milli Takım EURO 2024 Öncesi Polonya'ya 2-1 Mağlup Oldu A Milli Takım EURO 2024 Öncesi Polonya'ya 2-1 Mağlup Oldu
17.30 Astana-Viktoria Plzen
19.45 Olimpija Ljubljana-Slovan Bratislava
19.45 Kİ Klaksvik-Lille
... [diğer maçlar için benzer formatı kullanabilirsiniz] ... 22.00 Spartak Trnava-Fenerbahçe

spor

Maçlar Hangi Saatte?

Maçlar, Türkiye saatiyle 17.30, 19.45 ve 22.00 olmak üzere üç farklı saat diliminde oynanacak. Futbolseverlerin bu saatleri not alarak, takip ettikleri takımların maçlarını kaçırmamaları önerilir.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. hafta maçları, tüm futbolseverleri ekran başına davet ediyor. Peki, hangi takımlar galip gelecek, hangi takımlar sürprize imza atacak?

Editör: AYHAN BAYRAKTAR