Güney Marmara'da 5 milyonun üzerinde nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) bünyesinde görev değişimi yaşandı. UEDAŞ İnegöl Bölge Müdürlüğü görevine, 2022 yılından bu yana şirkette Proje Yönetmeni olarak çalışan Ahmet Fatih Kahraman atandı. Kahraman, 15 Ekim 2026 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.

UEDAŞ İnegöl Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet Fatih Kahraman atandı
UEDAŞ bünyesinde uzun yıllardır farklı görevlerde bulunan Ahmet Fatih Kahraman, İnegöl Bölge Müdürü olarak atandı.
Şirkette 2014 yılından bu yana görev yapan Kahraman, son olarak yürüttüğü Proje Yönetmenliği görevinin ardından İnegöl Bölge Müdürlüğü sorumluluğunu üstlendi.
Genel Müdür Cihangir Gençoğlu'ndan hayırlı olsun ziyareti
UEDAŞ Genel Müdürü Cihangir Gençoğlu, İnegöl Bölge Müdürlüğü görevine başlayan Ahmet Fatih Kahraman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gençoğlu, Kahraman'a yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Ahmet Fatih Kahraman kimdir?
UEDAŞ İnegöl Bölge Müdürü olarak atanan Ahmet Fatih Kahraman, İstanbul Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.
Meslek hayatında UEDAŞ bünyesinde çeşitli sorumluluklar üstlenen Kahraman, 2014 yılında şirkette çalışmaya başladı.
UEDAŞ'taki görev süresi boyunca Proje Mühendisliği, KET Yatırımları Ekip Liderliği ve Malzeme Muayene ve Kabul Başkanlığı görevlerinde bulundu.
2022 yılından itibaren Proje Yönetmeni olarak görev yapan Ahmet Fatih Kahraman, 15 Ekim 2026 tarihinde UEDAŞ İnegöl Bölge Müdürü olarak göreve başladı.





