Bursa Barosuna kayıtlı Avukat Y.Ç., birçok kişiyi ucuza araba vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Babası Sulh Hukuk Hakimi olan Y.Ç. hakkında şaşırtıcı iddialar ortaya atıldı.

Günlerdir Bursa'da gündemden düşmeyen dolandırıcılık olayı sonunda aydınlandı. Ünlü bir galerinin avukatlığını yapan ve Bursa Barosuna kayıtlı olan Avukat Y.Ç., değerinin çok altında araba vaadiyle birçok kişiden para toplayarak kaybolmuştu.

Gürcistan'dan Yakalanan Avukat, Bursa'da Adliyeye Sevk Edildi

Mağdurların Başvurusu Sonucu Harekete Geçildi

Y.Ç. tarafından dolandırıldığını iddia eden yaklaşık 10 kişi, adli makamlara başvuruda bulundu. Babası Bursa'da Sulh Hukuk Hakimi olan Y.Ç.'nin Gürcistan'a kaçtığı bilgisi üzerine emniyet birimleri harekete geçti.

"Yeşil alanların sanayiye dönüşmesinden utanıyorum" "Yeşil alanların sanayiye dönüşmesinden utanıyorum"

Emniyetin Sıkı Takibi ve Y.Ç.'nin Tutuklanması

Emniyet güçlerinin yaptığı operasyon sonucu Gürcistan'dan yakalanan Y.Ç., Bursa'ya getirilerek sorguya alındı. Yapılan sorgulamanın ardından, Y.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakim Babanın Hesapları Boşaltma İddiası

Y.Ç.'nin, Sulh Ceza Hakimliği görevinde olan babasının banka hesaplarından 800 bin lira çektiği öğrenildi. 

"Bursa'da birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Y.Ç., en son Gürcistan'da yakalandı."

Dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen Y.Ç.'nin, 10'dan fazla kişiden toplamda 150 milyon liranın üzerinde para topladığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmaların devam ettiği, ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilerin ortaya çıkacağı ifade edildi.

Editör: Fırat Çelik