Turnuvada 13 takım şampiyonluk için yarışacaklar. Yaklaşık 1,5 ay sürecek olan Veteranlar futbol turnuvası yine Kafkasspor Hayrettin Endersert Tesislerinde oynanacak. Turnuvada maçlar Cuma ve Cumartesi hariç diğer günler oynanacak.

GÜVENSPOR'A ÖZEL TEŞEKKÜR

Turnuva Komitesi Başkanı Ayhan Güneş;

Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu

"Eskiden aynı takımda oynayan, izleyenlere keyif veren futbolcuları tekrar sahaya çekebildiğimiz için mutluyum. Aramızda birçok antrenörlük, yöneticilik yapan insanlar var. İnsan kaç yaşında olursa olsun meşin yuvarlağın peşinden koşmak istiyor.

Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Ancak yedi yıldır düzenlediğimiz tüm turnuvada yer alan Karadeniz Güvenspor'a özel olarak teşekkür ediyorum. Turnuvada geçen yıl finalde Şavşatlılar Kültür Derneği, Milli Eğitim Müdürlüğünü yenerek şampiyon olmuştu" dedi.

3 GRUPTA OYNANACAK

Turnuvada gruplarda yer alan ilk iki takım ve en iyi üçüncü sırada yer alan iki takım çeyrek finale çıkacaklar. Turnuvaya katılan takımlarımızın oluşturduğu gruplar şöyle oluştu:

A Grubu: Elmas Elektrik, Karadeniz Güvenspor, Liv.S. Mobilya, Rüzgarspor, Muratbey Mahallesi

B Grubu: F.C. Pazartesi, Şavşatlılar Kültür Derneği, Kuyumcular Derneği, Eymen koltuk.

C Grubu: Nemo Ahşap, Nell Mobilya, Yıldızspor, Şiptar Mobilya.

RAMİZ GÜVEN KİMDİR?

1999 yılında aramızdan ayrılan ve bu turnuvada oynayacak olan bir çok eski amatör ve profesyonel oyuncuya antrenörlük yapmış olan Ramiz Güven, bugün adı Karadeniz Güvenspor olan, Güvenspor'un kurucuları arasında yer alıyordu.