İnegöl Belediyesi, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yonca kavşak şeklinde düzenlenen Yenice Köprülü Kavşağının peyzaj düzenleme çalışmasına devam ediyor.

Türkiye'de ilk olacak görsellikte düzenlemenin yapıldığı çalışmada sona gelindi. Köprülü kavşağın son hali havadan görüntülendi. Çalışma kapsamında 27 bin metrekarelik yeşil alan ve kemer görüntüleri oluşturulacak. Bu da Türkiye'de bir ilk olacak. Akıllı sulama sistemi ve aydınlatma devreye alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’i Kabulü Sona Erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’i Kabulü Sona Erdi

Belediye başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada; "Bu kavşak İnegöl'ün batı tarafından giriş akslarından biri. Aynı zamanda Yeniceköy'deki Doğa Sporları Merkezimizin de dönüş noktası. Dışarıdan gelenler DOSTUM merkezimize buradan ulaşıyor. Dolayısıyla burada hem peyzaj hem de üzerinde oluşturacağımız görsellerle, Doğa Sporlarına da buradan vurgu yapmak istiyoruz. Hem gece aydınlatmasıyla hem de beraberinde gündüz üzerine konulan görsellerle, peyzajıyla güzel bir alana kavuşmuş olacağız" diye konuştu.