Togg'un CES 2024'te tanıttığı T10F fastback modeli, şirketin ikinci akıllı cihazı olarak dikkat çekiyor. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, T10F'in 2025 yılında Türkiye'den başlayarak kullanıcılara sunulacağını belirtti. İşte Togg'un CES 2024'te duyurduğu T10F fastback modeline dair detaylar:

Togg T10F Fastback modeli 2025'te Türkiye'de

Togg T10F Özellikleri:

  • Segment ve Tasarım: T10F, C segmentinde yer alan ve sedan kullanıcılarının beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan bir fastback modelidir. Dinamik, sportif ve modern tasarımıyla dikkat çeker.

  • Akıllı Yaşam Çözümleri: Kullanıcıyı merkeze koyan T10F, sürekli internet bağlantısıyla akıllı yaşam çözümleri sunar. Uzaktan güncellemelerle sürekli gelişen ve yeni özelliklerle donatılabilen bir akıllı cihazdır.

  • Menzil Seçenekleri: T10F, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere üç farklı teknik ve iki farklı donanım özelliğiyle sunulacak. 160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD, iki farklı batarya seçeneğiyle 350+ ve 600 km menzil sunacak.

  • V2L Teknolojisi: T10F, harici bir güç kaynağı olarak kullanılabilen ve elektrikli aletlere enerji aktarımını sağlayan (V2L) teknolojisine sahiptir. Bu özellik, Togg kullanıcılarına akıllı cihazlarını tam anlamıyla üçüncü bir yaşam alanı olarak kullanma imkanı tanır.

  • Uzaktan Güncelleme ve Güvenlik: T10F, uzaktan güncellemelerle sürekli kendini yenileyebilen sürücü destek sistemlerine sahiptir. Euro NCAP programının tüm testlerinden en yüksek seviye olan 5 yıldızı alacak şekilde tasarlanmış olup, güvenlik özellikleri arasında yedi adet hava yastığı, trafik işareti algılama sistemi, dur-kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici ve akıllı şerit takip sistemi bulunmaktadır.

  • Dijital Deneyim Platformu ve Temiz Enerji Çözümleri: CES 2024'te Togg, T10F'in yanı sıra dijital deneyim platformu ve temiz enerji çözümlerini de sergilemiştir. Şirket, küresel pazarlara açılmaya hazır olan bu çözümleriyle dikkat çekmektedir.

    İstanbul’da Suya Dev Zam! İstanbul’da Suya Dev Zam!

Trumore Mobil Uygulaması:

Togg T10F Fastback modeli 2025'te Türkiye'de

  • Togg'un mobilite deneyimini sunan Trumore mobil uygulaması, kullanıcıların fintek, insurtek, blokzinciri, IoT, yapay zeka gibi yeni nesil teknolojilerle kişiselleştirilmiş, kullanıcı odaklı, akıllı ve empatik bir deneyim yaşamalarını sağlar.

Togg Hakkında:

Togg T10F Fastback modeli 2025'te Türkiye'de

  • Togg, Türkiye'nin küresel ölçekte rekabet edecek global USECASE Mobility markasıdır. Anadolu Grubu Holding A.Ş., BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Zorlu Holding A.Ş. ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin bir araya gelmesiyle oluşturulan bir markadır.

  • Togg, C segmentindeki ilk akıllı cihazı T10X'in ardından T10F modelini pazara sunarak, 2032 yılına kadar 1 milyon adet doğuştan elektrikli akıllı cihaz üretmeyi hedeflemektedir.

Editör: İHSAN KURAN