Bursa'da konuşmadan önce resim yapmayı öğrenen çocuk resim sergisi açtı Bursa'da konuşmadan önce resim yapmayı öğrenen çocuk resim sergisi açtı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan alanların makine ve techizat ihtiyaçlarının Bakanlık tarafından gönderilen ödeneklerle ve hayırseverlerin destekleri ile giderilmeye çalışıldığını söyledi.

EKSİK GİDERİLDİ

Bu kapsamda İnegöl'deki bazı mobilyacılar tarafından Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı için 250 bin TL destekte bulunulduğunu anımsatan Bilican;

"Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanının ihtiyacı olan malzemelerin Bakanlığımızın ödeneği ile temin edilenlerinin yanı sıra eksik malzemelerden, Tofaş'ın Bursa'da bulunan fabrikasından 41 bin TL motor ve diğer malzemeler hibe alınmıştır. Bu malzemeler ile okulumuzun Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanının önemli bir miktar eksiği giderilmiş oldu."

DESTEK SÜRECEK

"Fabrika yetkilileri, bundan sonra da okulumuza gerekli malzeme desteğini vereceklerini ifade ettiler. Katkılarından dolayı Tofaş yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.