Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu

Yunusemre Belediyesi'nin gururu Bilim Yunusemre Deneyap VEGA Takımı, TEKNOFEST İzmir'de gerçekleşen DENEYAP Mekeathon yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. Üstün performanslarıyla finalde yarışma hakkı kazanan takım, 3. olarak ödülünü üst düzey yetkililerin elinden aldı.

TEKNOFEST İzmir'de Başarı Hikayesi

"Milli Teknoloji Hamlesi" vizyonuyla gerçekleşen TEKNOFEST'te 1000 takım arasından sıyrılarak finale kalan VEGA Takımı, göz doldurdu. Teknofest İzmir'deki Mekeathon yarışmasında zorlu rakiplerini geride bırakan takım, 3. sırayı elde etti.

Gece gündüz çalışma

VEGA Takımı, Yunus Emre Millet Çarşısı'ndaki Bilim Yunusemre merkezinde teknoloji eğitmeni Mahmut Apaydın eşliğinde yoğun bir hazırlık süreci geçirdi. Bu süre zarfında takımın azmi ve kararlılığı, başarıya ulaşmalarındaki en büyük etken oldu.

Başkan Çerçi'den tebrikler

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yarışmada başarılı olan Yağız Kesici, Yılmaz Doruk Yenigelen, Burak Adıgüzel gibi genç yetenekleri tebrik etti. Başkan Çerçi, öğrencilerin başarılarının Yunusemre'yi gururlandırdığını ve Milli Teknoloji Hamlesi'ne katkıda bulunduğunu vurguladı.

Kaynak: