Diyarbakır'ın Hazro ilçesine bağlı Köşk mezrasında, S.K. (45) isimli şahıs, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen akrabaları M.K. (56) ile K.K.'ye (35) tarla sürdükleri sırada uzun namlulu silahla saldırdı. Bu saldırı sonucunda M.K. yaşamını yitirirken, K.K. ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak olayın ardından kaçan zanlı S.K. şu an hala yakalanamadı.

Kütahya'da son üç yılda polis tarafından yakalanan şahısların rakamları açıklandı Kütahya'da son üç yılda polis tarafından yakalanan şahısların rakamları açıklandı

Saldırı Anı Tarla İşlerinin Arasında Gerçekleşti

Tarla sürme işleriyle meşgul olan M.K. ve K.K., arazide çalışırken aniden silahlı bir saldırganın hedefi oldular. Saldırgan, uzun namlulu bir silahla ateş açtı, ardından hızla olay yerinden kaçtı.

Olay Yerine Hızlı Müdahale

Olayın bildirilmesi üzerine, jandarma ve acil sağlık ekipleri hemen olay yerine ulaştı. Yaralılara ilk müdahale yapıldı ve ambulanslarla hastanelere sevk edildiler.

M.K. Hayatını Kaybetti

Yaralılar arasında bulunan M.K., Hazro Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zanlı Hala Yakalanamadı

Jandarma ekipleri, saldırının ardından kaçan S.K.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Zanlının neden böyle bir saldırıda bulunduğu ve husumetin kökeni araştırılıyor.