T3 Vakfı, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" kapsamında 5 bin öğrenciye burs imkanı sunacak. Program, 4 farklı destek programı ile ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlayacak.

İnegölspor'da Güldüren dönemi resmen başladı
İnegölspor'da Güldüren dönemi resmen başladı
İçeriği Görüntüle

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile 5 bin öğrenciye burs verme hedefiyle yola çıkıyor. Bu program, gençlerin teknoloji geliştirme süreçlerine katılmasını teşvik ediyor ve "Milli Teknoloji Hamlesi"ne destek oluyor.

Türkiye Teknoloji Takımı T3 Vakfı Bursu - ERASMUSGRAM

4 Farklı Destek Programı ile Gençlere Fırsatlar Sunuluyor

Yükselen Yıldız Burs Programı

TEKNOFEST ve diğer projelerde yer alma fırsatı sunan bu program, 100 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 3 bin TL burs sağlayacak.

Eğitmen-Mentor Burs Programı

Eğitmenlik yapma ve mentorluk yapma imkanı sunan bu program, öğrencilerin yetkinliklerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.

Eğitim Desteği Burs Programı

3 bin 880 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 2 bin TL burs desteği veren bu program, öğrencilere eğitim desteği sunacak.

Sen Geleceksin Diye Burs Programı

300 lisans öğrencisine 10 ay boyunca aylık 2 bin 500 TL burs imkanı sağlayacak bu program, gençlerin vakıf projelerine katkı sağlamalarına olanak tanıyacak.

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı'na başvurular 1 Kasım'a kadar devam edecek. 

Muhabir: Fırat Çelik