Süper Amatör Ligde heyecan bu hafta İnegöl takımları için deplasmanda atacak. A grubunda Kafkasspor, Karadeniz Güvenspor ve Kurtuluşspor ile B grubunda İnegölspor, deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek. Gençlergücü ile Yenicespor ise haftayı maç yapmadan geçirecek.

KAFKASIN SON ŞANSI

Geçtiğimiz hafta Örnekköy"ü 12-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Kafkasspor, ligin güçlü ekiplerinden Burgazspor"a konuk olacak. 14.00"de başlayacak karşılaşmadan Kafkas Kartalı 3 puanla ayrılması durumunda ilk 3 şansını sürdürecek. Mağlubiyette ise Kafkasspor"un şansı iyice azalacak. Geçtiğimiz hafta sahasında 2.sırada yer alan Zaferspor"u 4-0 mağlup eden Karadeniz Güvenspor ise bu hafta Demirtaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Grubun diğer bir temsilcisi Kurtuluşspor ise bugün saat 14.30"da Örnekköy"e konuk olacak.

Nefes Kesen Mücadele: Beşiktaş, Rizespor'u 3-2 Mağlup Etti Nefes Kesen Mücadele: Beşiktaş, Rizespor'u 3-2 Mağlup Etti

İNEGÖL, ORHANELİ DEPLASMANINDA

Süper Amatör lig B grubunda ise lider Gençlergücü haftayı bay geçirirken, zirve takibini sürdüren Yenicespor, Kocatepespor"un ligden çekilmesi ile haftayı maç yapmadan 3 puanla tamamlayacak. Yavuzselim"i son dakika golü ile deviren diğer temsilcimiz İnegölspor ise deplasmanda saat 14.00"de Orhanelispor ile karşılaşacak.